onsdag den 21. november 2012

Man skal jo starte et sted..

...og jeg er lige startet på et ny strikkeprojekt. Jeg bliver ved med at vende tilbage til hønsestrik, fordi jeg ikke kan lade være. Og denne gang, skal jeg strikke et par festlige babybukser i hønsestrik.Jeg plejer ikke at planlægge mit hønsestrik, men den her gang, har jeg forsøgt at tegne en skitse af bukserne og sat farve på, for at at finde frem til hvilke mønstre jeg vil stikke og hvilke farvekombinationer jeg vil bruge. Jeg tvivler dog på, at jeg kommer til at strikke efter en af de 2 tegninger, men de har hjulpet mig med, at finde frem til hvilke motiver og mønstre jeg skal have med i strikketøjet. 2 nye mønstre jeg helt sikkert skal prøve af denne gang er, et lille egern jeg har designet og en række med sunde gulerødder. Modtageren af bukserne elsker nemlig gulerodsmos.

2 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fede!

  Hvis du nogensinde skulle have lyst at sælge noget hønsestrik - eller evt. bytte for retrostof - er jeg ret sikkert interesseret. Ville så gerne selv i gang, men kan bare se at tiden ikke rækker til det hele :S

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Tak Mirjam!
  Jeg skal nok tænke på dig, hvis jeg begynder at sælge noget hønsestrik. Indtil videre strikker jeg bare til eget forbrug, men vinteren og strikkestunderne er jo langt fra ovre, så det kunne sagtens være, at jeg fik lyst til at strikke til andre :-)
  Kh Louise

  SvarSlet

Du er velkommen til at skrive en kommentar, det gør mig så glad!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...