lørdag den 28. april 2012

Hvidt babystrik

Der er har været lidt stille på bloggen den sidste uge. Jeg har bare ikke lige det helt samme overskud, når jeg er højgravid, hverken til at strikke, gå på loppejagt eller blogge. Men jeg har da fået lavet en lille djævlehue, som jeg har fundet opskriften på på nettet.


Babyhuen er en klassisk djævlehue, jeg har strikket den i det blødeste garn, som jeg også har brugt til den hvide vest, som jeg tidligere har blogget om her. Garnet hedder Viol og er virkeligt velegnet til bløde babystrikkerier.


Huen er strikket efter en opskrift jeg har fundet på "Mamas" hjemmeside. Opskriften er oprindeligt fra bogen "Blød begyndelse".
Mange synes det er noget af den nemmeste at strikke djævlehuer, jeg synes dog, at det kræver en del koncentration, fordi man hele tiden skal tælle for at få de rigtige indtagninger.


Men sikke et fint resultat man får, når man følger opskriftens indtagninger korrekt. Jeg glæder mig meget til at se hvordan huen sidder på det lille babyhoved. Hvis den er blevet god, skal der helt sikkert strikkes flere.

3 kommentarer:

  1. Så fine ting, du har strikket. Og sikke noget skønt brunblomstret stof, der ligger bagved!

    SvarSlet
  2. Tak! Stoffet er en lille dug jeg har fundet i genbrug, ved endnu ikke helt om den skal klippes i.

    SvarSlet
  3. Linket til djævlehuen virker ikke?

    SvarSlet

Du er velkommen til at skrive en kommentar, det gør mig så glad!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...