torsdag den 15. november 2012

Drengecardigan

Der har jo været temmelig stille på bloggen på grund af en spist internetledning, det er heldigvis ordnet, så jeg er tilbage ved tasterne ved fuld styrke. Håber den lille mus har fundet et varmt sted at overvintre, langt væk fra diverse ledninger.

Imens internettet var nede har fået endnu et strikkeprojekt gjort færdig. Denne gang er det en cardigan til lille Jens på 6 måneder.
Han har indtil nu brugt den brune uldcardigan, som jeg strikkede til ham før han blev født, men den er altså blevet alt alt for lille til den hurtigt voksende dreng. Så tiden  var virkelig inde til at få sat en ny cardigan/jakke på pindene.
Jeg har for første gang kastet mig ud i en cardigan med raglan, og det er bestemt ikke sidste gang. Der er godt nok lidt mærketråde der skal holdes styr på, men det var slet ikke så svært som jeg havde troet.

Opskriften var gratis og den har jeg fundet hos Garnstudio lige her. Jeg har for første gang også strikket trøjen op i helt det samme garn, som de har brugt i opskriften. Garnet har jeg bestilt på nettet, og jeg må indrømme, at jeg nok havde valgt en ensfarvet, hvis jeg havde set garnet i virkeligheden først, for jeg kan nemlig ikke helt forlige mig med, at fx ærmerne ikke er ens.
Cardiganen har fået gule knapper, det har min datter på 5 år bestemt, hun elsker nemlig at være med, når jeg laver kreative ting. Lille Jens er meget tilfreds med valget, og blev helt skeløjet, da han første gang fik trøjen på, fordi han lige skulle se hvad det var for noget gult der lyste op.


2 kommentarer:

 1. Kære Louise
  Nu skriver jeg til dig her, for det er som om mine mails ikke når dig. Så altså...

  Som du måske kan huske fra mit give away-indlæg, strikker strikkedamerne af garn de får, og for tiden har de næsten intet uld (øv) Jeg har fremtryllet noget garn i lys vissengrønt, og håber at det falder i din smag. Den super hurtige strikker, Kirsten er i alle tilfælde gået igang. Og så vil jeg høre om du kunne bruge en vest i koksgrå i stedet for brun? Ellers må jeg ud og lede efter garn :-)

  SvarSlet
 2. Hej Signe.
  Grå lyder rigtig fint! Og det gør den grønne også :-) Jeg skriver lige min adresse til dig i en mail, for det lader til, at der i det mindste er hul igennem den ene vej.
  Jeg glæder mig meget til at modtage de fine veste :-)

  SvarSlet

Du er velkommen til at skrive en kommentar, det gør mig så glad!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...