fredag den 20. april 2012

Når 2 bliver til 1


Jeg har længe været den lykkelige ejer af stellet ovenfor, men det er kun kanden som rigtig har været i brug, fordi jeg kun har 3 kopper, underkopper og kagetallerkener. Kanden har været på bordet, når der har været fødselsdag, for den er perfekt til varm kakao. Men problemet har været, at vi jo altid er mere end 3 til fødselsdag, så der har ikke være nok af resten af stellet.
Derfor har jeg besluttet at to stel sagtens kan blive til et!


Og derfor kommer det har skønne stel på banen. Det fandt jeg på et loppemarked for nylig, og jeg faldt straks for de fine blå retroblomster - der er virkelig hyggeligt kolonihavehus over det. Stellet består af 3 kopper med underkopper og 5 kagetallerkener, så nu kan jeg dække op til 6, ved at mikse de to blå stel, og der har jeg tænkt mig at gøre.


For det ser både fint ud, og så passer de blå farve rigtig fint sammen. På den måde kan jeg også gå og vente på, at det dukker mere af de ene stel op, uden at jeg skal ærger mig over, at de 3 kopper bare står i skabet.

6 kommentarer:

 1. De går rigtig fint sammen, jeg har altid haft en lille drøm om at sammen sætte mit eget stel, af gamle retro tallerkner og kopper, det kunne se rigtig fedt ud at dække op med et blandet stel :)

  SvarSlet
 2. Du her ret, man kan sagtens blande et stel af mange forskllige del, det kunne se rigtig fint ud og bestemt også være hyggeligt at gå og samle det.

  SvarSlet
 3. aaamen hvor fint er det lige. har selv haft tallerknerne med den blå blomst, har aldrig set kopperne dertil. det er første gang jeg er forbi din blog,og det er jo lige noget for mig. jeg er rimelig ny blogger,og ville være glad hvis du kiggede forbi.

  SvarSlet
 4. Hej Sussi
  Du skal være meget velkommen forbi en anden gang!
  Jeg vil straks gå ind og kigge på din blog, det er altid skønt med nye bloggere.

  SvarSlet
 5. Sikke dog en skøn sammensætning! Begge meget pæne stel!

  SvarSlet
 6. Ved du, hvad stellet med kaffekanden hedder eller hvem der har lavet det?

  SvarSlet

Du er velkommen til at skrive en kommentar, det gør mig så glad!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...