onsdag den 13. april 2016

Hønsestrik fortsat

Hønsestrikkeriet fortsætter og ryggen er færdig, det er blevet til elefanter, hjerter, ænder og måske blomster. Jeg satser på at strikke videre om lidt, med en kop kaffe ved siden af :)
Hvis du kunne tænke dig at hønsestrikke elefanter eller hjerter, så kan du finde diagrammerne her og her.

2 kommentarer:

 1. Hvor er det spændende at se alle de fine og farverige hønsestrik-veste? Ideen med hønsestrik er jo smart og så personlig! Min datter på 3 år har lige set billeder af dine smukke veste med de fantastiske motiver. Hun sagde prompte: "Det vil jeg have du strikker til mig, mor". Uha, de eneste veste jeg har prøvet at strikke, var fra Farmorfabrikken.dk så det er jo et stort spring, men måske alligevel ikke et stort spring?
  Jeg har en dreng på 9 mdr og en pige på 3 år, så det er jo forskellige størrelser, de har. Hvor kan man finde opskrift på veste med str. 1 år, 1½år, 2 år, 3 år, 4 år, 5 år, 6 år? Altså hvor mange masker skal man slå op, hvornår man lukker af til ærmer og hals m.m.? Hvilke uldgarn og pindstr. plejer du at bruge Du har nok fundet ud af at jeg er en novice på dette område :-) Jeg vil blive meget glad hvis du kunne komme med gode guldkorn :-) Du må gerne sende mail på gbs@mfcomfort.dk, hvis du har mulighed? Mange tak på forhånd.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar! Det er faktisk ikke så svært, og jeg vil meget gerne hjælpe. Jeg sender dig en mail snarest.
   Mange hilsner Louise

   Slet

Du er velkommen til at skrive en kommentar, det gør mig så glad!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...