fredag den 21. december 2012

Strikket sweater

Jeg strikker på flere projekter for tiden. Hønsestrikkeriet havde brug for at blive suppleret med et strikketøj, der krævede mindre koncentration og opmærksomhed, så derfor er jeg startet på en sweater.
Da mit midterste barn var baby, var mine strikkekundskaber endnu ikke så gode, så derfor fik jeg aldrig taget mig mod til at gå i gang med den røde striktrøje, men nøj hvor har jeg kigget på den opskrift mange gange.

 

Jeg synes den er helt igennem fantastisk. Og nu hvor lille Jens er kommet til og strikkekundskaberne er blevet væsentlig bedre, så må det være tid til at give sig i kast med projektet.


 
Selvom de originale farver er virkelig fine, så har jeg valgt nogle andre farver til min søn, jeg håber resultater bliver godt, trods alt.

4 kommentarer:

 1. Jeg tror, det bliver rigtig godt:) Originalen er rigtig fin, men dit farvevalg tror jeg også er bedre til en lille dreng i 2012. Blusen kommer vel på bloggen når den er færdig?

  Kh Gitte

  SvarSlet
 2. Hej Gitte
  Tak!
  Blusen kommer helt sikkert på bloggen når den er færdig, lige nu knokler jeg dog med, at ændre lidt i mønsteret, så blusen får knapper på den ene skulder fremfor i nakken, håber det lykkeds.
  Kh Louise

  SvarSlet
 3. Nøj, det er lige sådan et mønster jeg er på jagt efter. Jeg vil glæde mig til at se det færdige resultat!
  Kh Stine

  SvarSlet
 4. Hej Stine
  Jeg har skrevet en lille kommentar inde hos dig, for har lige set dit indlæg, hvor du sørger inspiration til drengestrik.
  Glæder mig også til at vise den færdige sweater frem ;)
  Kh Louise

  SvarSlet

Du er velkommen til at skrive en kommentar, det gør mig så glad!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...