mandag den 22. oktober 2012

Om at farve tøj..

For længe siden besluttede jeg mig for at farve nogle af mine stofbleer brune, det har snart alt for længe bare været blevet ved tanken, men idag fik jeg indkøbt brun farve.
Udover at farve hvide stofbleer brune, havde jeg også et par fine strikbukser til den lille baby, som jeg har købt i genbrugsbutikken, som jeg også gerne ville farve, så de røg også i maskinen.
Bukserne var oprindeligt lysegule, og når min søn havde den på, mente de to store, at han havde bananben - jeg synes snarere, at han lignede en påskekylling. Så farvning måtte der til, for at redde et par super fine hjemmestrikkede bukser.
Da bukserne jo ikke er nogen jeg selv har strikket, vidste jeg ikke præcist hvad kvalitet garnet var i, men jeg var ikke et sekund i tvivl om, at det var 100% bomuld og derfor meget velegnet til farvning. Men jeg blev klogere.
Da bukserne kom ud af maskinen så de sådan her ud.


 

Det var bestemt ikke hvad jeg havde forventet, men ikke des jo mindre, er jeg meget tilfreds med resultatet.

 


Så nu skal lillebror ikke længere have bananben, men i stedet chokoladekage-med-kokos-ben. Mums!

2 kommentarer:

 1. Det er ski da ret godt klaret.
  Jeg skal farve plettede t-shirts i morgen... Bliver maskinen nogensinde ren igen?
  Kh Stine

  SvarSlet
 2. Hej Stine
  Maskinen blev fin ren, men for at være på den sikre side, har jeg sørget for at vaske en mørk vask her første gang jeg skulle vaske almindelig tøj. For det ville ikke være så fedt, hvis alt det hvide undertøj blev brunt.
  Håber at du har fået et fint resultat med dine t-shirts.
  Kh Louise

  SvarSlet

Du er velkommen til at skrive en kommentar, det gør mig så glad!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...