lørdag den 14. april 2012

Strik til lillebror


Jeg har i den seneste tid fået strikket en hel del til lillebror, der er både veste og trøjer, og det er altså noget særligt, når man selv har strikket hver eneste maske, og ved hvor de små skønshedsfejl er.


Jeg har strikket flere modeller babyveste.


Og et par trøjer - både i uld og bomuld.

Da baby gerne skulle komme til verden først i maj, er det meste af mit strik i bomuld, selv om jeg foretrækker at strikke i uld, da både udtryk og elasticitet bliver langt bedre efter min smag.

4 kommentarer:

 1. Så fint det du viser - og hvor er du dygtig :) Mon du vil ud med opskrifter på denne brune cardigan (uld?) og den fine vest med rensdyr, ænder osv?

  KH menageriet.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Så fint det du viser - og hvor er du dygtig :) Mon du vil ud med opskrifter på denne brune cardigan (uld?) og den fine vest med rensdyr, ænder osv?

  KH menageriet.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hej!
  Tak for den søde kommentar. Opskriften på den brune cardigan er fra "Blød begyndelse", bogen har jeg lånt på biblioteket. Man kan også finde en opskrift på nettet af samme model, bare med små snoninger (den er virkelig også helt fantastisk!). Du kan finde den her http://www.mama.dk/Baby/Udstyr/Jakke.aspx
  God stikkelyst!

  SvarSlet
 4. Sikke mange strik lækkerier du har kreeret... Der er nu intet som en baby i hjemmstrik. smukke ting venter ham lillebror.

  SvarSlet

Du er velkommen til at skrive en kommentar, det gør mig så glad!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...