tirsdag den 13. marts 2012

Hønsestrikket babytæppe på vej

Jeg har bestemt mig for at lillebror skal have et hønsestrikket babytæppe, måske til at bruge i barnevognen over dynen. Derfor gik jeg igang med det store projekt i går.
Jeg er ikke kommet særlig langt, det er kun blevet til en halv mariehøne indtil videre. Jeg har slået 200 masker op på pind nummer 4. Jeg strikker i uldgarn og har planer om at sætte tyndt bomuldsstof på bagsiden.


Jeg har fundet mine forskellige uldgarner frem, som egner sig til hønsestrik. Så er det bare at vælge motiver og farver.Som inspiration til motiver har jeg fundet mine hønsestrikbøger frem. Desuden tegner jeg selv mønstre, hvis der er et motiv jeg ikke lige har et diagram til.


Her i provinsen er det dejligt solskinsvejr i dag. Derfor blev jeg så glad, da jeg så forsiden på bogen Hønsestrik 3. For det er vist også to forårsglade damer i hønsestrikkede kjoler.


1 kommentar:

  1. Hej Louise. Jeg har ledt efter et diagram af en mariehøne til en trøje min mor har tilbudt at strikke, og faldt endelig over dit billede, som bare har den fineste mariehøne, jeg har set. Er jeg så heldig, at du vil dele det med mig?
    Har lige set dit billedegalleri igennem. Hvor er det nogle fine ting, du laver.
    Mvh. Anna.

    SvarSlet

Du er velkommen til at skrive en kommentar, det gør mig så glad!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...