søndag den 2. oktober 2011

Hønsestrikket vest

Endnu en hønsestrikket vest er blevet færdig. Denne gang en drengevest eller unisex om man vil.


Vesten er med rensdyr, fugle og små hoveder. Bundfarven er karry, jeg elsker karrygul, den er så dejlig varm og man bliver glad af at se på den - og så går den med de fleste andre farver.

5 kommentarer:

  1. Hvor er det dog skønt hønsestrik du laver! Er hønsestrik mon det samme som mønsterstrik? Jeg er i hvert fald helt vild med din skønne, farverige strik og mønstre. Rikke

    SvarSlet
  2. Tak! Hønsestrik er i princippet mønsterstrik, forskellene er blot, at man altid stikker på rundpind når man hønsestrikker, på den måde slipper man for vrangmaskerne. Desuden har man aldrig et fast mønster man strikker efter, man improviserer nye motiver undervejs i sin strikning. Det er en rigtig sjov proces, som man bliver helt bidt af :) Louise

    SvarSlet
  3. Hold op hvor er den her bare noget af det sødeste jeg længe har set :) Jeg er helt uerfaren udi hønsestrik, men når jeg ser din vest her, så ved jeg da bare at det skal prøves. Mon du har en anvisning/mønster eller lignende på den her, så en begynder kan være med? Kan jeg melde mig som læser hos dig, for her er vist masser af inspiration for mig :)

    SvarSlet
  4. Hvor dejligt med en ny læser, det sætter jeg altid stor pris på!

    Opskriften er fra "Hønsestrik" af Kirsten Hofstätter, jeg ved at den både er at finde i bog 1 og 3.
    For at kunne strikke vesten skal man kunne strikke ret på en rundpind, lukke masker af og holde styr på 2 tråde, så det er i princippet ikke særlig svært. Jeg bliver altid helt grbet af det, fordi man selv kan finde på sjove motiver.

    SvarSlet
  5. Mange tak, den bog skal da på min ønskeliste :)

    SvarSlet

Du er velkommen til at skrive en kommentar, det gør mig så glad!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...