Har du lige en lille portion ananaskirsebær også kaldet physalis i overskud, som du ikke ved hvad du skal stille op med, så kommer der her en meget nem og hurtig opskrift på en sød og mild marmelade.
Du skal bruge:
250 g ananaskirsebær
saft fra en kvart citron
1 dl. vand
2 dl.sukker
En halv tsk. Melatin til at give konsistens til marmeladen
Atamon til at skylle glasset med
Sådan gør du:
Halver bærrene. Kog dem sammen med vand og citronsaft. Lad dem koge møre i ca. 5 min. ved middelvarme. Tilsæt sukker og Melatin og kog videre til sukkeret er opløst.
Imens marmeladen er brandvarm hældes den på et skoldet og Atamon-skyllet glas.
Farven er virkelig imponerende, og de små lette kerner fra frugterne svæver fint rundt inde i glasset. Nå ja, også smager det godt!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Du er velkommen til at skrive en kommentar, det gør mig så glad!