torsdag den 23. maj 2013

Rabarbersaft

Min have er fuld af skønne rabarber, så i dag er der blevet plukket og snittet, så vi kan få den skønneste saft.








Alt snitteriet foregik udenfor, imens solen kiggede frem.
Lige nu står saften og koger, så der er ikke lang tid til en lille smagsprøve, det ved jeg at min datter og lille hjælper på 5 år glæder sig meget til ❤

3 kommentarer:

  1. Nå det kan man bruge rabarber til! Jeg har dem også i haven, men får aldrig brugt dem til noget. Har du en god opskrift?
    Signe

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Signe
      Det er virkelig en skøn sommerdrik også blandet med danskvand.

      Du skal bruge:

      500 g rabarber
      saften af 1 citron
      1 l vand
      250 g rørsukker

      Skær rabarberne i skiver og kom dem i en gryde, tilsæt sukker og vand. Lad det koge til rabarberne er møre, ca 10 min.

      Sluk for blusset og lad saften afkøle inden du sigter den og derefter hælder den gennem et klæde.
      Kog saften op igen, hvis den skal gemmes i længere tid en 1 uge. Og hæld den på skoldede flasker skyllet med Atamon.

      Slet
  2. Oh, det lyder godt! Det må være skønt at have en have!

    SvarSlet

Du er velkommen til at skrive en kommentar, det gør mig så glad!