lørdag den 29. december 2012

Hønsestrik 2

Jeg har købt den sidste Hønsestrik-bog af Kirsten Hofstätter, som manglede i min samling, ihvertfald tror jeg da at jeg har alle de danske udgivelser, men måske tager jeg fejl?


Jeg manglede Hønsestrik 2. Jeg var heldig at finde den i rigtig fin stand hos en privat sælger på nettet. Bogen var dyr, men jeg blev nødt til at have den i min samling og fordi, jeg var nysgerrig for at se, hvilke diagrammer og opskrifter bogen gemte.
Min samling af Kirsten Hofstätter bøger består nu af: Hønsestrik 1-3, Mine bedste hønsestrik mønstre og Kyllingestrik.
Hvis du selv overvejer at investere i en af disse bøger, så kan jeg varmt anbefale bare at købe enten Hønsestrik 1, 2 eller 3. Mange af opskrifterne går nemlig igen i alle de 3 bøger.


fredag den 21. december 2012

Strikket sweater

Jeg strikker på flere projekter for tiden. Hønsestrikkeriet havde brug for at blive suppleret med et strikketøj, der krævede mindre koncentration og opmærksomhed, så derfor er jeg startet på en sweater.
Da mit midterste barn var baby, var mine strikkekundskaber endnu ikke så gode, så derfor fik jeg aldrig taget mig mod til at gå i gang med den røde striktrøje, men nøj hvor har jeg kigget på den opskrift mange gange.

 

Jeg synes den er helt igennem fantastisk. Og nu hvor lille Jens er kommet til og strikkekundskaberne er blevet væsentlig bedre, så må det være tid til at give sig i kast med projektet.


 
Selvom de originale farver er virkelig fine, så har jeg valgt nogle andre farver til min søn, jeg håber resultater bliver godt, trods alt.

fredag den 7. december 2012

Hønsestrik en kringle

Da jeg var barn kan jeg huske, at mine forældre havde kringler i vinduerne. De var lavet af saltdej og hang imellem forsatsruderne i røde bånd.
Derfor er diagram nummer 3 en kringle.



onsdag den 5. december 2012

Hønsestrik en stjerne

Diagram nummer 2 er en række stjerner. De passer perfekt til den søde juletid, men kan også sagtens bruges efter jul i andre farver.


Håber I har tid til at strikke trods julegaveindkøb og julearrangementer. Herhjemme går det langsomt med strikketøjet, jeg synes der er så meget andet at se til, men jeg får da strikket lidt i ny og næ. Og om lidt vil jeg kaste mig over gulerodsbukserne.
God snevejrsdag derude!

mandag den 3. december 2012

Jeg har vundet 2 strikveste!

Inde hos nu stopper hesten har jeg vundet den fineste give away, nemlig 2 hjemmestrikkede uldveste. Jeg har ikke gjort det så meget i at deltage i give aways, så derfor føler jeg mig ekstra heldig over at have vundet.


Vestene er strikket i lækker uld og de falder på et tørt sted, for med en baby på 7 måneder, er det uundværligt med strikveste, så de bliver allerede flittigt brugt og kommer til at sidde på lille Jens hele vinteren.

Endnu en gang tak for de fine veste Signe!

lørdag den 1. december 2012

Ideer til julehønsestrik - en klokke

Jeg har lavet lidt forskellige julemotiver, som man enten kan bruge i sit hønsestrik eller hvis man har lyst til at lave små korsstingsbroderier (måske som små til-og-fra-kort?). Jeg vil i den næste tid dele diagrammer med jer, som er lige til at bruge i det næste kreaprojekt.

Diagram nummer 1 er en fin rækkeklokker, lige til at blive i julehumør af.
Glædelig 1. december!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...